Multitallers juny i setembre

2018_Tardesjuniosept_ARCOIRIS_cartel_informativoEls presentem l’oferta lúdic‐educativa per a les vesprades de Juny i/o Setembre destinada a perllongar la jornada escolar.

El somni de molts és convertir‐se en un gran mag/a i nosaltres podem ajudar a fer‐ho realitat. Qualsevol xiquet/a pot ser un gran mag i maga en potència perquè porten la màgia dins. Durant les vesprades de Juny l’alumnat tindrà l’oportunitat de conèixer al nostre barret seleccionador que triarà els components de cada grup de mags i magues. Es realitzarà un recorregut per la història dels grans mags i magues, tant reals com de ficció, descobrint tots els elements que es necessiten per a la màgia, pocions, encanteris. Per al mes de Setembre els i les participants continuaran ampliant els seus coneixements màgics coneixent animals màgics, plantes fantàstiques i accessoris sorprenents utilitzats per mags i magues de totes les èpoques.

Tots els dijous de Juny i Setembre es realitzaran activitats i jocs d’aigua, per a açò demanem a les famílies que l’alumnat vinga preparat amb roba i calçat d’aigua per a canviar‐se.

Per a inscriure als alumnes en l’activitat hauran d’emplenar la fitxa d’inscripció i enviarla per correu electrònic a info@arco‐iris.es o introduir‐la en la bústia de l’AMPA del col∙legi abans del 23 de Maig.

Els llistats s’exposaran en el tauló de l’AMPA el 28 de Maig. El cobrament de l’activitat de Multitaller de Juny es realitzarà en el compte facilitat en la fitxa d’inscripció el 30 de Maig i el càrrec del Multitaller de Setembre es carregarà en compte del 4 al 6 de Setembre.

Podeu descarregar-vos tota la info ací:

Multitallers_ARCOIRIS

La butlleta d’inscripció:

2018_Tardesjuniosept_ARCOIRIS_fitxa_inscripcioVAL