Menjador

L’Equip de Menjador, fa quatre cursos va encetar una línia de treball per tal de reconduir l’oferta del menjador escolar cap a una alimentació amb producte ecològic i de proveïdors de proximitat, dins d’un plantejament que parteix dels trets d’identitat de la nostra escola, d’educar en el compromís del consum responsable i sostenible.

Alhora que es pretén donar resposta a les reiterades demandes fetes tant a l’escola com a  l’AMPA d’una millora en alguns aspectes del servei de menjador: més productes ecològics i de temporada, més productes frescs (especialment el peix), un temps i espai per a dinar més relaxat, etc.

Seguint el procediment ordinari on cada nou curs es demana l’oferta de tres empreses  per seleccionar la millor proposta estudiada per la Comissió Econòmica i de Menjador de Consell Escolar i ratificada pel propi Consell Escolar com a òrgan executiu,  es tria l’opció de CUINATUR  com a nova empresa que realitzarà el servei del nostre Menjador Escolar (curs 2015-2016). Enguany tornem a repetir amb ells (2016-2017).

Menú Primavera (punxa ací per descarregar el pdf):